6 veckor och Påskresa

Vi firade Bellman 6 veckor i Dalarna. En lång bilresa, men det gick riktigt bra. Massor av spring och bus blev det på åkern, såg ut som att de var på grönbete alla hundarna och Bellman hängde på med sina små ben. Härligt att få skutta omkring och bara njuta av friheten!

De senaste dagarna har vi provat på halsband och koppel. Kliar, tycker Bellman och måste stanna och klia med baktassen alternativt hoppa och skutta så kanske besvärligheterna försvinner. Det går bäst när mamma Sally går före, då är det pilfart rakt fram så matte måste springa efter i andra ändan av kopplet.

Vi har träffat flera barn - jättekul tycker Bellman och vill leka med alla. Vi har också hälsat på hos en stor familj, med en massa människor och en respektingivande Jack Russel, Birk. Skönt att kolla in hela härligheten en stund i ett tryggt knä, sen var det full fart att undersöka den nya platsen och hälsa på alla som ville : )

På 6-veckorsdagen var det invägning, 1580 g vägde Bellman. Vi passade vi på att mäta honom också, 18 cm i mankhöjd. Ser bra ut så långt, följer han sin utvecklingskurva blir det en lagom stor sheltiekille av honom som vuxen.




Kommentarer