Copperville Nicodemus

Får vi presentera vårt nytillskott Copperville Nicodemus "Nikko" (Ch Windcrest Blaze Of Fire x Sumburgh Head´s Valpolicella).

Nikko kom till oss den 19 november 11 veckor gammal. En söt och fin liten kille som var en av fyra i kullen och minst av dem alla. Vi träffade honom när han var 10 veckor. Då som nu var Nikko så här bedårande så vi inte kunde motstå honom.


Nikko är imorgon 16 veckor och har vuxit till sig en del. Han har vunnit allas våra hjärtan och ger oss så mycket glädje med sina påhitt och sin charm. Vi har fått en underbar valp med stort hjärta och tillit. Lyhörd och busig, allt på en gång!

Nikko har blivit väl mottagen i flocken och älskar att busa med Cesar och Sally.
Cesar hänger han efter på promenaderna, hoppar och hänger sig fast på sidan av halsen. Cesar bryr sig inte om det för han har fullt upp att hålla koll på om det finns några sorkar i åkern, så Nikko åker med som en vante. Emellanåt gör Nikko som Cesar, springer runt på ängen och letar efter sorkar. Borrar ner nosen i en tuva och springer sen till nästa och nästa.
Sally håller efter honom som en storasyster och är en trygg kompis som finns där i vått och torrt.
Ayla som är på besök just nu gillade Nikko direkt och har stor förståelse för den nye flockmedlemmens lust att busa.

Vilken en härlig grupp att gå på promenad med;  ett par dansksvenskar som rusar på, en valp som leker och en prinsessa som försöker föregå som ett gott exempel. Det blir liiite trassligt med kopplen så för det mesta går vi två och två- det blir räddningen : )

Några bilder vid 12 veckor: 



Kommentarer