God Jul 2019!


I år firade vi återigen jul i Enviksbyn. Tänk att vi haft vårt härliga lantställe i fem år nu! Mysigt att tända brasan i köket och njuta av lugnet och friden på landet. I år var det ovanligt nog inte mycket snö på julafton, bara ett tunt lager på åkern och rimfrost på träden. Först på natten till juldagen kom snön. Anders, Helena och Robin har gjort oss sällskap och vi har haft några mysiga juldagar med  mycket god mat, julgodis och sällskaps-spel. 

Duktiga hundgänget ställde upp så fint för fotograf Robin. Härligt att ha en gran att pynta med våra fina vinstrosetter från året som gått. Det är Nikko som tjänat ihop de flesta rosetterna. Trots att vi haft tävlingsuppehåll under några månader då vi ägnat oss åt bygge av en stuga till på landet lyckades Nikko placera sig på plats 13 (av 329 tävlande) just nu på årets Agilityhund-lista på SAgik. Vi ska tävla lite till i klass två för att försöka få en diplom i agilityn (vi har redan nått diplomnivån (5 pinnar) med råge i hopp klass 2. Vi behöver en pinne till i agility så är vi sen redo för klass 3.


Julklappen till Helena (med ledtråd i tidigare inlägg) blev så fin. En tovad skulptur av Ayla tillverkad av Johanna Clemetz på Tyringe hantverk.




Kommentarer