Återträffar

Återträff 1

Dottirs syster Kelly bor inte så långt ifrån oss, så på väg hem från Dalarna bestämde vi att vi skulle åka förbi hemma hos Kellys familj och låta systrarna träffas för första gången sen de skildes åt vid 8 veckors ålder. Nu är de 12 veckor, så det är ungefär en månad sen de sågs. Spännande att se hur snabbt de kände igen varandra.  



- Hm, vem är det här då? Ser bekant ut, en spegelbild eller....?
Jamen,  - Hej syrran, är det verkligen du!? Kuuul!
 - Ska vi brottas som vi brukade göra! 
 t
 - OK, come on! Ta i lite nu då! 

 - Så här?! 

 - Häng på så drar vi!

 - Kolla där!

 -  Wow, ska vi bada?

 - Kul att ses!
                                                                                                 <3 <3 <3 Ciao!


Återträff 2

Skälet till att vi hade bråttom iväg från Kelly´s var att vi hade bokat tid för återträff hos vår favoritveterinär hemma. Dottir ska ju stanna hos oss så det blev en ombesiktning och en 12-veckorsvaccination. Allt frid och fröjd även denna gång. 

Dottir är nu 26, 5 cm i mankhöjd och man brukar lägga på 10 cm och anta att valpens storlek som vuxen kommer att vara runt det, alltså 36,5 cm. Verkar ju bli en bra storlek, inom rasstandarden för en sheltietik, så vi håller tummarna att antagandet håller. Någon cm mer eller mindre åt båda hållen funkar det med. 

Matte tyckte att det var dags att fira och passade på att lägga undan valphalsband och koppel och köpa en ny och fin utstyrsel passande en halvstor valp.
Finpromenad med nya selet och kopplet först, sen blev det äntligen dags att fira och vad passar bättre en solig och varm dag som denna om inte Happy Heering-glass för hundarna. - Mmmm, så gott! 





Återträff 3

Det är fyra veckor sen vi träffade grannkillarna Bamse och Lilleman. Dottir har bara träffat dem en gång tidigare eftersom hon växt upp i Dalarna, men glädjen att ses var påtaglig. Vi gick en "lång"-promenad tillsammans, lekte och busade på vägen. När det dök upp en häst med ryttare bakom oss rättade vi alla oss in i ledet och gick stilla och fint. Avslutade med en fotosession som gjorde båda mattarna svettiga.









Kommentarer