Debut i klass 3

Igår var det då äntligen dags att debutera i klass 3 för Nikko. Tre lopp i Hopp i AW Arena i Västerhaninges kvällstävling var det som gällde. Vi kände igen flera av de tävlande sen de tävlade i klass 2, så det var roligt att träffa dem igen. 

Det första loppet blev en disk då Nikko sprang in i en frestande tunnelingång istället för slalom, i övrigt var det ett riktigt fint lopp som gav mersmak till fortsättningen av kvällen. 

I det andra loppet blev det en 6:e-placering (av 26 startande) pga ett tidsfel på 4,96 s i ett i övrigt felfritt lopp. Det var en skarp och svår slalomingång där husse och Nikko tog det säkra före det osäkra och gjorde en lugn och säker ingång. Husse som körde HOPPloppen med Nikko diktade: Ju senare på kvällen desto HOPPfullare blir vi, 

och det hjälpte; det tredje loppet nollade Nikko och kom på en 8:e plats. Så kul det var att se hur fint det gick för Nikko i debuten i klass 3! Känns helt rätt nu med flytten till klass 3 och ytterligare en fin titel och diplom att stoltsera med: AgDII (innebär diplom för fem pinnar i Agility i klass 2 - Agility Diplom klass II). 





Kommentarer