Tävlingssäsongen är här!

 


Äntligen är tävlingssäsongen här. Turid är först ut med ett agility- och ett hopplopp i Uppsala i torsdags. Ingen plats för åskådare så matte fick följa loppet på Agilitydata. Spännande värre! 

I agilityloppet var det full fart och fina kontaktfält, men lite strul med slalomet så 5 fel och en sjundeplats blev resultatet. I hopplopppet gick det bättre, ett nollat lopp och en andraplacering - vilket innebar en pinne i hopp. Bra jobbat Turid och husse!



Igår for vi till till Dalarna och på vägen upp blev det ett första stopp i Tierp för agilitytävling klass 1. Avslutade med ett andra stopp blev i Gävle där vi bjöds på god middag hos Paula och firade med skumpa. Hur gick tävlingen då?

I det första loppet, som var ett agilitylopp gick det som smort. Turid sprang in en andraplacering och en pinne. I det andra loppet, Hopp A gick det också väldigt fint, men en skarp sväng utan kommando blev en skarp sväng tillbaka över samma hinder och ekipaget diskades. Tredje gången gillt sa teamet och sprang in en förstaplacering och ytterligare en pinne. Så totalt 3 pinnar på 5 lopp är vi förstås väldigt nöjda med. Stort grattis bästa Turid och husse! 



Kommentarer