Cést Si Bon "Charline" 1 vecka


 Så har hon fått ett namn den lilla. Solrunans Cést Si Bon är hennes fullständiga namn och hon kallas Charline (uttalas som Charlie med ett n efter : )).

Igår var det en vecka sen Charline föddes och allt verkar finfint hittills, hon äter och sover som hon ska och kavar runt med hjälp av frambenen och letar efter mat. Hon hittar det hon söker och har nu mer än fördubblat sin födelsevikt från 258 till 546 gram. Att vara ensam valp ger vissa fördelar, ingen konkurrens om maten ; ). De senaste dagarna har Charline börjat ta fäste med bakbenen och vingligt hävt sig halvt upp på alla fyra.

Sally är en duktig mamma och sköter om sin lilla så bra. Eftersom Charline sover större delen av tiden nu de första två veckorna har vi det ganska lugn och skönt. Sally börjar dock vilja röra på sig lite mer och vill ha dörren på glänt så hon kan gå ut och in som hon vill. Det innebär ganska mycket pusslande med de andra hundarna, men hon är duktig själv att se till att ingen hundslyngel tar sig in i rummet. Det är fredad zon för mor och dotter, matte och husse. Men utflugne sonen som var på besök i helgen skulle absolut få komma in och kika. Sally var så ivrig att visa att hon skuttade av glädje när hon fick visa upp sin lilla ögonsten.



Kommentarer