Lycka till i din nya familj finaste valpen!


 I fredags flyttade vår älskade Charline till sin nya familj. Vi är så glada att Anna med familj ville ta hand om denna juvel, samtidigt känns det väldigt tomt här hemma, vi saknar ju det lilla energiknippet!

Det är dock så lyckat så flytten inte gick så långt bort, inte längre än till grannkommunen. Anna tillhör dessutom samma brukshundklubb så vi ses redan emellanåt, och kommer så klart vara ännu mer angelägna om att fortsätta att hålla kontakt. Tror namnet ändras en aning, till Charlie, nästan som innan. När familjen reser bort en vecka i januari kommer Charlie att bo hos oss. Längtar redan tills dess! : )

I den nya familjen finns redan två kelpies, så det blev en ny och ovan bekantskap för Charlie. Här är det den äldsta av dem som så fint och försiktigt bekantar sig med lilltjejen.

Dottern i familjen hittade en superfin koja för Charlie att krypa in och mysa i. Charlie gillar att hitta sina egna sovplatser så mattes skor verkar också vara en trygg plats. Ha det så fint, lilla vän, och lycka till i din nya familj!


Kommentarer