Diskbänk och Prispall i Bollnäs

Idag blev det tur och retur Bollnäs med våra hundar. Varför då? Köpa diskbänk.... okej, det gjorde vi, .... ska väl få klar vårt utekök till slut, så vi kan diska hemma och inte på tävling ; ). Å så passade vi lägligt på att tävla lite i agility också, när vi ändå var där ; )

Bara ett lopp idag, i agility klass 1. Det blev den sista i klass 1 för Nikko som flyttar upp till tvåan i nästa vecka. Dagens lopp var riktigt fint, förutom att han fick syn på nåt bland publiken på ena kortsidan och tappade fokus för en sekund, gjorde en stor och vid sväng innan slalomet - missade första slalomporten och fick förstås ta om den (en miss på tre sekunder och 5 poäng).

Ayla överraskade med att stå kvar i starten och vänta på startsignalen och sen sprang hon hela loppet in till mål. Ett lite för långt hopp från A-hindret var den enda anmärkningen och gav 5 fel, i övrigt ett kanonlopp.

Sally smög iväg i starten och tjuvstartade så husse fick jobbigt att hinna med och därmed kom ur balans och fick svårt att samla ihop sig med en skenande Sally : ). Ett plus för dem idag var att två gamla framförbyten byttes ut mot blindbyten i detta lopp. Jättesnyggt och flytigt!




Kommentarer