Nikko Norrortscupsvinnare!

Eftersom matte varit i Kanada i flera veckor ligger bloggen lite efter när det gäller uppdateringar av våra tävlingsresultat. Det råder vi bot på nu.





Nikko briljerar i Norrortscupen
Fyra norrortsklubbar har som tradition att mötas och tävla med och mot varandra varje år i augusti. Matte hade bara möjlighet att delta vid två av de fyra deltävlingarna, men husse hoppade in den gången matte examinerades som tävlingsledare och bidrog med de poäng som krävdes för att Nikko skulle placera sig som 1:a i Smallklassen och vinna den åtråvärda vandringspokalen. Äran, fin medalj, pokal, godisficka och tid hos hundfysioterapeut är vi så glada och stolta över.





Sally i höglöp och och husse som ensam fick sköta logistiken Dalarna med två konkurrerande killar deltog trots allt i Kurbitsdansen och dansade in en 1:a och en 3:e placering i Hopp. En pinne till i samlingen blev det! Bra jobbat!

 










Ayla fick hoppa in istället för Nikko som inte kunde koncentrera sig på agility när Sally luktade så gott. Ayla nollade ett lopp och kom på 4:e plats, övriga lopp blev det lite småfel, men en 6:e och 10:e placering av 20 startande är inte illa heller.

Kommentarer