Vintervila


Lite extra kul hade vi under höstlovet med barnbarnen hos oss. Så roligt att vara tillsammans och umgås tyckte vi alla, inte minst hundarna. Allt från agilitylekar och stormig havskryssning till museibesök, pyssel, läsning och gosiga mysstunder hemma i soffan hann vi med. Livskvalitet <3

Så har vi avslutat vintersäsongens träningar och tävlingar i agility (och lite rallylydnad). Sista tävlingsdagen i Gagnef var en rolig utmaning med blandade resultat, och med både mersmak och dålig eftersmak. Vi var sååå  taggade att träna de återstående träningstillfällen vi hade inbokade, både i coachgrupp med Nadine och två träningsgruppstillfällen!
Men då börjar först Sally, sen den ena efter den andra... att hosta! - Åh nej, trodde att vi skulle vara förskonade från eländet kennelhosta som många runt om oss drabbats av, men tydligen inte! Inser att vintervilan för hundarna får börja lite tidigare än vi tänkt oss och att vi missar de sista tre efterlängtade träningstillfällena för säsongen. Retligt!

Så nu får hundarna ta det lugnt och krya på sig i lugn och ro. Matte och husse har dock inget att skylla på så nu är det bara att köra igång vår egen vinterträning. Rodd, gruppträning och styrketräning på F&S plus en del jogg kommer att bli vår sysselsättning mellan hundpromenader, föreningsjobb och stundande advents-, jul- och nyårsfirande med familj och vänner. Inte så illa alls trots allt : )

Kommentarer