Solrunans D-kull 10 veckor

Åh, så fort tiden går! Valparna är redan 10 veckor och har det hur bra som helst i sina familjer.



Matte Mary har fotograferat Kelly på deras veranda. Det är full fart på lilltjejen, hon undrar varför man ska gå när men kan springa istället!? ; ). Söt som en karamell fortfarande!



Bilden på snyggingen Juni kommer från hennes matte Hanna. Deras familj har kaniner, men de vill inte leka med Juni, vilket förvånar henne väldigt mycket. Hade ju varit jätteskoj att få skutta runt på tomten tillsammans med dem... och brottas lite ; )





Sotnosen Dottir är ju hemma fortfarande och älskar att vara ute och leka och att gå promenad med de andra hundarna. Hon känner sig så stor då, svansen rakt upp i luften och trippar som den prinsessa hon är. Hon leker mest med Turid och mamma Sally. Vi utmanar henne lite i kamplekar. Hon har kommit igång fint med det nu. Lite balansboll, olika underlag, gå sakta och noga över varje pinne på stegen som ligger i gräset, stanna på startlinjen, att koppla av när de andra hundarna jobbar, självförtroende och att generalisera beteenden i olika miljöer osv. Oj, så mycket det finns att leka och lära när man är så här liten. Kommer att lägga upp lite filmer framöver på när vi leker och övar.

Kommentarer