Uppladdning inför agilitytävling i Sthlm södra



Som uppladdning inför lördagens agilitytävlingar blev det en fyra timmars njutning på restaurang Aira vid Biskopsudden på Djurgården för de tvåbenta. De fyrbenta fick en långpromenad runt Råstasjön innan för att kunna sova riktigt gott och länge hemma när matte och husse var på restaurang. Så som omväxling blir det lite matbilder istället för hundbilder här på bloggen den här gången. Kan meddela att den här avsmakningsmenyn var bland de bästa vi provat. Så många spännande  smaker i fantastiska kombinationer och med tillbehör som vi knappt visste fanns. Allt från snacksen till desserterna var en smakupplevelse. 







Vår favorit bland de små bakelserna var nog den franska Canele´n. Googlade fram receptet när jag kom hem och blev sugen att köpa de fina kopparformarna man ugnsbakar dem i för 189 kr/st (4,5 cm i diameter- behövs nog 10 st) och beställa hem bivax som gör "höljet" sprött och lite knaprigt. Kom fram till att bakformarna plus ingredienser räcker till mer än 20 starter i agility och den tid det tar att baka dem (3 dagar) är ungefär vad vi avsätter för en agilityhelg. Valet blev lätt! 😍Agility (Eat) Sleep -Repeat!




Ett smakprov från agilitybanan dagen efter restaurangbesöket. En av två onödiga rivningar för dagen i de båda hopploppen, men fint och snabbt flyt, fina slalom och kontaktfält i agilityloppet är vi så  nöjda med. 

Kommentarer