Midsommardansen 2022 på Gotland


Så fick vi äntligen tillfälle att åka till Gotland och delta i midsommardansen/ agiltitytävlingar under fyra dagar. 
De två dagarna vi hunnit med hittills har varit fyllda av agility från morgon till kväll. Vi har varit på plats från 8.30 och åkte hem 22.30 igår och idag 21.00. 

Laget Pytt-Eliten tävlande i två lopp/dag, agility och hopp. Igår vann vi båda loppen och idag agilityloppet. På bilden ovan ser vi gårdagens uppsättning hundar, Turid, Bubbel, Lexie och Molly. På bilden nedan Ann-Louise och Kari till höger om Emma och Marianne. Turid står framför Emma, men hamnade lite bakom Solenne och Bubbel så hon syns knappt. Till höger om Bubbel står Lexie med stöd av matte Marianne. Vi är sååå nöjda och glada över tre lopp med tre SM-pinnar under dessa intensiva dagar.  



Tack och lov är det en dag ledigt imorgon, så då blir det bada av i denna intensiva sommarvärme och turista lite på ön med syrran och hennes man. 





Gårdagen innehöll tre individuella lopp för Dottir i klass 1, där hon gick i mål med ok resultat och idag var det tre lopp till varav det bästa gav en andraplats. Nu har Dottir kommit i mål i två av tre lopp som innehöll flera fina sekvenser. Matte fick i pris ett par fina ullsulor som tillverkas på ön. Vi har fortfarande mycket att jobba med innan vi kan vara överens om hur agilityn ska gå till, Dottir och jag  ; ) men vi jobbar på det och söker alla möjliga lösningar så vi ser ljust på vår framtida agilitykarriär. Mellan loppen hann Piff och Puff ha kul ihop, men med måtta - såg vi till, pga värmen (+30 i skuggan).



Turid och husse genomförde fem lopp/dag varav tre individuella och två i lag. Igår kom Turid som bäst på andra plats med ett nollat lopp (ingen pinne) och idag tog hon en pinne i agility klass 2 med vinst i ett av agilityloppen.  






 

Kommentarer