Blöta pinnar i Tierp

                                    
                                        Dyngsura hundar - men glada ändå!

Igår varnade SMHI för skyfallsliknande regn och det kom - i stora mängder. Just den dagen hade laget Pytt-Eliten bokat in fyra lopp i Lag-tävlingen i Tierp. Tidig väckning var det som gällde för alla deltagare för kl. 8.00 gick första banvandringen - i regn. Några av dem (förarna alltså) garderade sig med både regncape och paraply. Första loppet kändes lite surt i dubbel bemärkelse för Laget. Ett nollat lopp i agility räckte inte så långt, så en tredjeplacering fick duga, en placering från pinne. 

Andra loppet, Hopp, gick i hällregn och ännu surare hundar och förare. Resultatet gick inte att missbedöma när man kikade in i Lagets tält, mungiporna neråt för endast ett nollat lopp och en femteplacering. 

Tredje loppet - nu i duggregn, tinade gänget upp lite och när de fick reda på resultatet; två nollade lopp och vinst, 1:a placering och pinne. 

Fjärde loppet - lite duggregn och dimma på glasögonen hindrade inte det nu glada gänget att springa in en 2:a placering och ännu en pinne! 

Hem kom kom en blöt och lycklig Turid med husse, tre blöta handdukar, tre blöta T-shirts, två par blöta strumpor och skor och ett par blöta springbyxor. Stolt fick jag till slut visning av Turids sista lopp för dagen. 



Kommentarer