Kursavslutning


 Så blev det kursavslutning igen. Denna gång höstens fortsättningskurs i Hoopers. Ett tappert gäng som kämpat på så fint och gjort fantastiska framsteg och nu börjar ta ut svängarna på allt större avstånd - så glädjande att se! Värmer i hjärtat att se hur - den från början - blyga unghunden nu med mod och självförtroende kör banan i ett svep, eller hur den -lite osäkra och lättstörda med fart och glädje nu skuttar genom hoops och tunnlar,  för att inte tala om - tiken som med värdighet skrider fram genom banan medans matte vrider kropp, axlar och armar åt alla håll för att visa vägen, och den - stora "kalven" som "kom, sågs och segrade" med stora kliv, vaken blick och fokus lyssnade och lärde tillsammans med sin matte fortare än någon av oss andra. 

 TACK för att jag fått vara med och ta del av er framfart och utveckling i Hoopers och hoppas vi ses snart igen och tränar vidare ihop. 

TACK för de fina handstöpta ljusen och den fina blomman, så glad jag blev! 

och TACK till Svenska hoopersklubben som tog denna roliga och utmanande sporten till Sverige så vi kan ha så kul tillsammans med våra hundar!

Kommentarer