Än är det vinter kvar....


Inte bara kvar, det fylls på snö hela tiden här uppe i Dalarna. Hoppades för några veckor sen att det var dags för barmark, men hann bara tänka tanken, så öste det ner igen. Men vackert är det, ser det ut som att Dottir tänker. 


I vårt span efter de två vargar som setts i närområdet, hinner vi inte se några spår eftersom det snöar så mycket. Syns bara runda fördjupningar i snön... och faktiskt, några av dem är lite större och går i en rakare linje än de andra djuren vi har runtom. Hoppas vi slipper träffa på dem på nära håll. 


De vackra tulpanbuketter vi fick vid årsmötet på klubben igår ger oss hopp om att våren inte är alltför långt borta. När vi nu avsagt oss fortsatt styrelsearbete ser vi fram emot barmark och möjlighet att träna utomhus igen. 


Plockade fram några hoopershinder igår och fotade Nikko och Sally inför vårens kursstarter/presentationer. Verkar ha fått detta med Hoopers  på hjärnan har under ht - 21 och förra året hållt totalt 10 Hooperskurser och ett antal prova på-tillfällen. I år börjar det om några veckor igen. Först ut är en för mig ny brukshundklubb och hemmaklubben i Väsby dessutom hos två privata hundhallar i Stockholmsområdet och... ja en kurs på klubben i Falun förstås.... Ser fram emot ett späckat schema där jag även avsatt tid för egen träning. Så kul att intresset för Hoopers fortsätter och verkar öka och att att jag har förmånen var ute i god tid så jag kan njuta av samarbetet med hundarna i denna härliga sport och förhoppningsvis hitta några tävlingar där vi kan testa vad vi kan. En tävling arrangerar vi själva i Falun, så det blir intressant att se om det kommer ännu fler tävlingssugna än förra sommaren. 







 

Kommentarer