Dottir 3:a

 




Igår blev det en lång kväll på Falu bk. Klubben hade anordnat en klass 1-tävling i Agility, så det var bara att anmäla yrhättan och se hur det skulle gå. Inropare som jag var hela kvällen tär på resurserna. Vill ju så gärna känna igen alla deltagare, och komma ihåg deras namn pricksäkert. Lyckades i alla fall hålla strömmen av tävlande i schack och i tid, så får vara nöjd med det, men gäspar fortfarande idag när jag tänker på gårdagskvällen. 

Full fart och tvärstopp verkar vara Dotters signum de senaste tävlingarna. Så vän som hon ser ut på bilden här, stämmer verkligen inte med verkligheten! Då förvandlas hon till en blixtsnabb piraya. Bäst av tre lopp blev det till slut då Dottir fick en hedrande tredjeplats. Grattis Dottir och husse! 💖


https://www.youtube.com/watch?v=M--Xxqdv3rU


Nu chansar vi på en fortsatt fin utveckling och anmäler Dotter till Gotlandstävlingen i sommar. Måtte vi hitta en lagom broms i "full fart" och minska utskällningen av  husse. Få se om en vecka, hur formen är för våra agilityrävar Turid och Nikko när Falu bk kör en kvällstävling i klass 3 Agility. Har känt mig bättre i knäet senaste tiden så hoppas att med lite Hooperstrix kunna lotsa Nikko runt banan. Håll tummarna för oss!




Kommentarer