Turid och Nikko levererar


Så blev det tillräckligt med pinnar för att kvala till SM för Turid! Härligt att ha kommit så långt med denna lilla femåring. Till råga på allt blev det ett Championat i Hopp vid senaste tävlingen! Mäkta stolta är vi att husse och Turid nu ska tävla i SM både individuellt och i Lag. Så passande att SM i år arrangeras av vår klubb Väsby och att  den kommer att genomföras nära oss, i Märsta. 

Ett smakprov från ett av Turids pinnplock:



 
För en tid sen deltog vi i Falu BK:s rallylydnadstävling för nybörjare. Turid skötte sig fint och genomförde ett lopp med kvalificerande resultat. Blir fint att sticka emellan med lite rallylydnad i sommar för det två tjejerna Piff och Puff. Hoppas att Piff visar Puff hur det ska gå till, så även hon knåpar ihop några poäng.

På medlemsmötet i Falu Bk igår delades det ut KM-priser - 22. Turid som deltog med husse i Hoopers kom på en tredjeplats och fick en fin plakett. 


 

Nikko, vår åttaåring, som tog hem segern i Agility blev klubbmästare- 22 i Agility och fick med sig hem en plakett och det fina vandringspriset Falujungfrun.



Kommentarer