Hänt sen sist

 


Halloween är nu överstökad för vår del. Bjöd över grannen på pumpasoppa då pumpan räcker till mer än vi förmår sätta i oss även om det är väldigt gott. Blev väldigt uppskattat! Ingefära, sambal oelek och lime satte piff på anrättningen. 




KM i Falu BK gick av stapeln i lördags. Nikko kom på en hedrande fjärde plats och tada:  Turid vann! 💝 Så kul att vandringspriset, en falujungfru med plakett som Nikko innehaft under året får stanna hos oss men med Turids namn på den här gången. Här är en film på loppet: 

https://youtu.be/Gul3ZZiAViI?si=bLNcr-eeJlFJYLQ7


Nikko hjälpte till att avsluta hoopers- och agilitysäsongen utomhus. Dagen efter att alla hinder var undanplockade och planen var tom kom snön, så vi var ute i sista minuten, men skönt att allt nu är undanplockat. Synd bara att vi inte kan träna lika lätt nu. Nikko formligen älskar Hoopers och är så lyhörd och duktig. Han bjuder på några banor här: 







Till sist en liten bild på Sally som faktiskt börjat intressera sig för hoopers och gärna tar en svängom när tillfälle bjuds. Lite svårare är det för henne nu, då vi märkt att hörseln blivit väsentligt sämre. Inte lätt att vara tydlig i instruktionerna när mina  verbala signaler inte går fram. Tycker att det går förvånansvärt bra ändå, men måste ju springa med och visa med min handling vart hon ska ta vägen på banan. Huvudsaken är att hon tycker det är kul! 💖













Kommentarer