Dags att börja jobba igen



Nu är den långa lata julledigheten över tycker vi alla på Solrunans. När temperaturen är under - 10 grader har vi varit inomhus och tränat de små men ack så viktiga musklerna och balansen. Svårt att sitta stilla och vänta på sin tur, rent av olidligt, tycker gänget och gör sitt bästa för att, trots allt ge alla tillgång till övningarna. Tur att vi har ett stort kök med två kökssoffor där gänget sitter och övervakar att övningarna går rätt till och att alla får sin egen tid.












Idag tog vill oss till storstan och åkte till Täby för att träna på NSHC. I två timmar fick alla sin träning, Nikko och Sally Hoopers, Turid och Dottir Agility. Skönt att se att takterna sitter i hos alla, och särskilt kul att Sally drog hela två varv i Hoopers. Hon ville bli visad varje hinder av mig, men tog dem korrekt och njöt av träningen. Nikko tyckte det var kul och visade upp att han kan det här, så nu har vi bestämt att vi måste iväg och tävla i Hoppers snart. Extra kul nu när det finns kvalificerande tävlingar där poängen ger uppflyttning till högre klasser allt eftersom vi avancerar.


Nikko tränar Hoopers 
Duktig kille som klarar de flesta nya utmaningar jag bygger till honom och tvekar inte att springa ifrån mig som förare. Lyhörd.



och Sally håller ångan uppe!
Duktiga Sally, snart 11 år och lite artros som ger sig tillkänna emellanåt. Men springer gärna Hoopers nära matte när andan faller på ; )












Kommentarer