Premiär för Nikko i kvalificerande Hooperstävling OCH 2+2 rosetter i helgen

 

En tripp till Nyköping i går resulterade i två hoppvinster för Turid. Nu underhåller husse och Turid agilityförmågan med sikte på årets SM i sommar. Det ser bra ut, pinnarna är inhämtade och ekipaget är i fin form.

Imorse fortsatte trippen till Kungsör. Nikko verkade känna igen sig där och blev glad och peppad att göra sitt bästa, så även två fina rosetter till Nikko. En 1:a plats och en 3:e plats är vi så glada över. 

Nikko har alltid varit en klok kille, men lättstörd och lite osäker, så innan start sitter han och kollar runt samtidigt som han ljudligt talar om för omgivningen att hålla sig undan för "här kommer jag- så håll er undan, tack"! 
När banans linjer går bara nån meter från sekretariatet, som idag, är det riktigt svårt för Nikko, så jag valde att springa med idag. Det gjorde jag rätt i för Nikko var på väg att springa till belöningslådan som kunde skymtas strax innan passagen framför sekretariatet. Jag lyckades få in honom på linjen igen och fick 10 p för tiden och 15 p för UL (utmaningslinjen) och 0 fel, så 25 p totalt gav oss 1:a-platsen 





Kommentarer